fbpx

Brunarice Lesoteka iz smrekovih brun

BRUNARICE

NAJBOLJ PRISTNE IN ISKRENE LESENE HIŠE

V podjetju Lesoteka hiše se ukvarjamo z masivno leseno gradnjo, kamor na prvem mestu sodi masivna lesena brunarica. Namenjene so tistim, ki jim je všeč tradicija ob tem pa si želijo učinkovite in ekonomične masivne lesene hiše. Tiste, ki bo nudila najvišji nivo bivanja in zdravo bivanjsko okolje. Danes so lesene brunarice lahko tako tradicionalne, kot bolj sodobnega videza. Možnosti so neomejene, postavljamo tako tipske kot hiše po individualnih projektih naših kupcev.

AMBIENT BRUNARICE

TOPLINA LESA PRI VAS DOMA.

Veliko smo se pogovarjali z ljudmi, ki so radi nenehno in veliko v stiku z naravo. Tisti med njimi, ki so imeli priložnost občutiti svetlost in toplino lesene brunarice, tega občutka nikoli niso pozabili. Srečen konec takšne zgodbe in začetek še ene lepe pa je, ko ti ljudje postanejo še bolj srečni in ponosni lastniki lesene hiše.

TEHNOLOGIJA BRUNARICE

VARNE IN VZDRŽLJIVE LESENE HIŠE

Brunarice, so tip lesene hiše, ki je po nekaterih podatkih poznana že več kot 2000 let, prvi pa so ga začeli uporabljati Skandinavci.

Gre za gradnjo, pri kateri lesena bruna natančno nalegajo eno na drugega s pomočjo utorov in peres, na stičiščih sten pa so križno spojena. Tudi pri izolativnosti hiš sledimo visokim sodobnim standardom. Lesene brunarice vedno dobijo konkretne sloje izolacije s katerimi dosegamo visoko energetsko učinkovitost.

BRUNARICE, TRADICIONALNE ALI SODOBNE

Sledimo vsem sodobnim trendom in normativom v gradnji hiš, ki narekujejo gradnjo hiš z vedno večjo energijsko učinkovitostjo.

Bruna so lahko na notranji ali zunanji strani, standardna lesena brunarica ima oglata bruna, po želji so lahko tudi pol-okrogle. Znotraj se lahko odločite za leseni opaž, mavčno ploščo, naravni ilovnati omet ali bruna. Za zunanjo stran so poleg brun na voljo še klasični fasadni sistemi in lesene fasade.