fbpx

Lesene hiše na ključ ali do izgradnje po vaši meri

LESENE HIŠE NA KLJUČ

ALI FAZA IZGRADNJE PO VAŠIH ŽELJAH

Izvedba lesene hiše na ključ ali do faze po vaši meri, nakup nizko-energijske ali pasivne hiše, naj bo hiša pritlična ali več-etažna? Mnogo je vprašanj, ki se porajajo ob načrtovanju novega doma in na katera bomo skupaj našli odgovor. Natančno in strokovno vas bomo vodili skozi celoten proces nastajanja hiše, jasno in evidentirano po posameznih fazah. V vsaki od njih vam bomo zagotavljali strokovno podporo.

1. IZVEDBA LESENE HIŠE NA KLJUČ OD IDEJE DO VSELITVE

Lesene hiše na ključ, do faze standard ali do faze konstrukcija? Pasivna hiša ali nizko-energijska hiša? Zaupajte nam želje, zahteve in pričakovanja, mi bomo poskrbeli za vse ostalo. Hišni arhitekti, ki poleg strokovnih znanj, odlično poznajo karakteristike naših načinov gradnje lesenih hiš pa vas bodo vodili od idejne zasnove do pridobivanja celotne dokumentacije za postavitev vaše lesene hiše. Pri izvedbi, kot je hiša na ključ, bodo vaše največje skrbi postale tiste »najbolj sladke«, kakšni materiali bodo uporabljeni v hiši, kakšne barve bo fasada ali pa kaj boste posadili na vrtu pred hišo.

2. PROJEKTIRANJE LESENE HIŠE IN SVETOVANJE

Skupaj bomo ugotovili kakšno hišo si želite. Vašo novo leseno masivno hišo bomo načrtovali po vaših potrebah in željah, ob tem pa vam bomo nudili strokovno tehnično svetovanje pri načinu gradnje in pri pripravi dokumentacije.

Izvedbeno so možnosti od faze “Konstrukcija”, ki pomeni, da vam na plošči postavimo masivno leseno konstrukcijo, naprej pa delati v lastni režiji, do faze lesene hiše na ključ in seveda vse vmesne možnosti z vključevanjem in izvedbo del po meri.

3. FINANČNI PLAN IN SUBVENCIJE

Ob projektu izgradnje vam bomo v Lesoteka hiše pomagali pri oblikovanju najbolj primerne finančne konstrukcije projekta in vam pomagali pri pridobivanju nepovratnih sredstev Ekosklada in drugih virov finančnih spodbud.

4. OD GOZDA DO LESENE HIŠE NA KLJUČ

Je gozd. In je les. Na vašo željo si bomo skupaj ogledali rastišča smrek v visoko ležečih koroških gozdovih, ki bodo dale les vašemu novemu domu. V okviru podjetja Gozdnega Gospodarstva Slovenj Gradec dobivamo les, ki ga podjetje poseka v gozdu in ga nato razreže na eni od največjih in najmodernejših žag v Sloveniji in so tako edini proizvajalec gradbeno konstrukcijskega lesa v Sloveniji z oznako CE. Slednji kupcu Lesoteka hiš zagotavlja kakovost vgrajenega lesa, ki gre na nadaljnjo obdelavo. Naša zgodba se nadaljuje na vašem zemljišču, kosu zemlje pod soncem, kjer bomo kmalu postavili vaš novi dom.

5. AKTIVNOSTI PO ZAKLJUČKU GRADNJE

Da bo lesena hiša z vami dolgo živela, vam bomo nudili popolno podporo pri njenem vzdrževanju. Vzdrževanje vaše hiše lahko za vas periodično izvajamo mi ali pa to opravljate sami. Kupci Lesoteka hiš so deležni posebnih ugodnosti v spletni trgovini podjetja Lesoteka trgovine, ki prodaja smrekov in macesnov les za lesene konstrukcije, lesene terase, vrtne lope, program zaščitnih olj in premazov za les ter program orodja Husqvarna za delo na vrtu in urejanje okolice hiše.