fbpx

Lesena hiša na ključ v 5 korakih

LESENA HIŠA NA KLJUČ V 5. KORAKIH

Bo to hiša na ključ, pasivna hiša ali nizkoenergijska hiša in še mnogo drugih vprašanj je na katera bomo skupaj našli odgovor in na koncu postavili hišo, točno po vaši meri. Pomembno je, da je ideja o masivni montažni hiši dozorela. Odločili ste se za pravi korak – nakup masivne montažne hiše.
Natančno in strokovno vas bomo vodili skozi celoten proces nastajanja hiše, jasno in evidentirano po posameznih fazah. V vsaki od njih vam bomo zagotavljali strokovno podporo.

1. HIŠA NA KLJUČ OD IDEJE DO VSELITVE

Hiša na ključ, pasivna hiša, moderna hiša? Zaupajte nam želje, zahteve in pričakovanja, mi bomo pokrbeli za vse ostalo. Hišni arhitekti, ki poleg strokovnih znanj, odlično poznajo karakteristike naših načinov gradnje lesenih hiš pa vas bodo vodili od idejne zasnove do pridobivanja celotne dokumentacije za postavitev vaše lesene hiše.

Pri izvedbi, kot je hiša na ključ, bodo vaše največje skrbi postale tiste »najbolj sladke«, kakšni materiali bodo uporabljeni v hiši, kakšne barve bo fasada ali pa kaj bo rastlo na vrtu pred hišo.

2. SVETOVANJE IN PROJEKTIRANJE

Skupaj bomo ugotovili kakšno hišo si želite. Vašo novo leseno masivno hišo bomo načrtovali po vaših potrebah in željah, ob tem pa vam bomo nudili strokovno tehnično svetovanje pri načinu gradnje in pri pripravi dokumentacije.

Izvedbeno so možnosti od faze “Konstrukcija”, ki pomeni, da vam na plošči postavimo masivno leseno konstrukcijo, naprej pa delati v lastni režiji, do faze “Hiše na ključ” in seveda vse vmesne možnosti z vključevanjem in izvedbo del po meri.

3. FINANČNI PLAN IN SUBVENCIJE

Ob projektu izgradnje vam bomo v Lesoteka hiše pomagali pri oblikovanju najbolj primerne finančne konstrukcije projekta in vam pomagali pri pridobivanju nepovratnih sredstev Ekosklada.

4. OD GOZDA DO HIŠE

Je gozd. In je les. Na vašo željo si bomo skupaj ogledali rastišča smrek v visoko ležečih koroških gozdovih, ki bodo dale les vašemu novemu domu. V okviru podjetja Gozdnega Gospodarstva Slovenj Gradec dobivamo les, ki ga podjetje poseka v gozdu in ga nato razreže na eni od največjih in najmodernejših žag v Sloveniji in so tako edini proizvajalec gradbeno konstrukcijskega lesa v Sloveniji z oznako CE. Slednji kupcu Lesoteka hiš zagotavlja kakovost vgrajenega lesa, ki gre na nadaljnjo obdelavo. Naša zgodba se nadaljuje na vašem zemljišču, kosu zemlje pod soncem, kjer bomo kmalu postavili vaš novi dom.

5. AKTIVNOSTI PO ZAKLJUČKU GRADNJE

Da bo lesena hiša z vami dolgo živela, vam bomo nudili popolno podporo pri njenem vzdrževanju. Vzdrževanje vaše hiše lahko za vas periodično izvajamo mi ali pa to opravljate sami.