fbpx

Od ideje do lesene hiše na ključ

OD IDEJE DO LESENE HIŠE NA KLJUČ

Ideja o leseni hiši je dozorela, odločili ste se za pravi korak – nakup masivne lesene hiše Lesoteka. Ali bo to brunarica ali CLT montažna hiša, faze od konstrukcije do hiše na ključ, nizkoenergijska ali pasivna, kakšni boosta notranja in zunanja obdelava sten, kakšne in katere strojne inštalacije izbrati. Vse to vam med projektom svetovali in vam pomagali pri izbiri ter skupaj z vami postavili hišo po vaši meri.

1. OD IDEJE DO DOKUMENTACIJE

Zaupajte nam želje, zahteve in pričakovanja, mi bomo poskrbeli za vse ostalo. Hišni arhitekti, ki poleg strokovnih znanj, odlično poznajo karakteristike naših načinov gradnje lesenih hiš pa vas bodo vodili od idejne zasnove do pridobivanja celotne dokumentacije za postavitev vaše lesene hiše na ključ.

Tako bodo vaše največje skrbi postale tiste »najbolj sladke«, kakšni materiali bodo uporabljeni v hiši, kakšne barve bo fasada ali pa kaj bo rastlo na vrtu pred hišo. Oglejte si hišo, ki jo je zasnoval arhitekturni biro Pillar d.o.o., s katerim tesno sodelujemo >

Si želite doma, kot je ta? Stopimo v stik! >>

2. SVETOVANJE IN PROJEKTIRANJE

Skupaj bomo ugotovili kakšno hišo si želite, vašo novo leseno masivno hišo načrtovali po vaših potrebah in željah, ob tem pa vam bomo nudili strokovno tehnično svetovanje pri načinu gradnje in pri pripravi dokumentacije.

Izvedbeno so možnosti od faze konstrukcija, ki pomeni, da vam na plošči postavimo masivno leseno konstrukcijo, naprej pa delati v lastni režiji, do hiše na ključ in seveda vse vmesne možnosti z vključevanjem in izvedbo del po meri.

3. FINANČNI PLAN IN SUBVENCIJE

Ob projektu izgradnje vam bomo v Lesoteka hiše pomagali pri oblikovanju najbolj primerne finančne konstrukcije projekta in vam pomagali pri pridobivanju nepovratnih sredstev Ekosklada.

4. OD GOZDA DO HIŠE NA KLJUČ

Je gozd. In je les. Na vašo željo si bomo skupaj ogledali rastišča smrek v visoko ležečih koroških gozdovih, ki bodo dale les vašemu novemu domu. V okviru podjetja Gozdnega Gospodarstva Slovenj Gradec dobivamo les, ki ga podjetje poseka v gozdu in ga nato razreže na eni od največjih in najmodernejših žag v Sloveniji in so tako edini proizvajalec gradbeno konstrukcijskega lesa v Sloveniji z oznako CE. Slednji kupcu Lesoteka hiš zagotavlja kakovost vgrajenega lesa, ki gre na nadaljnjo obdelavo. Naša zgodba se nadaljuje na vašem zemljišču, kosu zemlje pod soncem, kjer bomo kmalu postavili vaš novi dom.

5. AKTIVNOSTI PO ZAKLJUČKU GRADNJE

Naj bo faza zaključka projekta standard ali do hiše na ključ; da bo lesena hiša z vami dolgo živela, vam bomo nudili popolno podporo pri njenem vzdrževanju. Vzdrževanje vaše hiše lahko za vas periodično izvajamo mi ali pa to opravljate sami.