fbpx

Lesoteka hiše

LESOTEKA HIŠE

O NAS

Lesoteka hiše prevzame in nadaljuje tradicijo izdelovanja lesenih masivnih hiš po sistemu brun od podjetja Smreka. To podjetje je v tistih časih sinonim za kvalitetno gradnjo iz brun, ne samo v Sloveniji, ampak tudi v tujini. Prodajni program brunaric smo dopolnili z izdelavo hiš iz masivnih lesenih sten CLT, saj zanimanje po takšni gradnji v tujini in v Sloveniji narašča.

LESOTEKA
HIŠE
DANES

Slovenija je dežela gozdov in lesa in dejstvo je, da pri nas vse bolj narašča zanimanje za okolju prijazen, sonaraven, trajnosten in estetsko nadstandarden način gradnje – gradnje z lesom, ki je material 21. stoletja. Les je prihodnost in priložnost za podjetje Lesoteka hiše. Ravno zaradi krize so se pojavile nove vrednote, kot sta na primer varčnost in ekološka neoporečnost. Energijsko potratne materiale bo potrebno zamenjati z naravnimi, saj nas v to silijo podnebne in energetske razmere, zato lahko pričakujemo povečano povpraševanje po lesenih hišah.

LESOTEKA
HIŠE
JUTRI

Vizija družbe je postati vodilna družba na področju lesene masivne gradnje v Sloveniji in prepoznavno podjetje v gradnji iz masivnega lesa v tujini ter vzpostavitev blagovne znamke Lesoteka hiše, ki bi bila sinonim za kvalitetno masivno gradnjo iz lesa… PREBERI VEČ