fbpx

Kakovost lesene hiše

KAKOVOST LESENE HIŠE LESOTEKA

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

V podjetju Lesoteka hiše nam je najpomembnejše zadovoljstvo kupcev naših lesenih hiš. Brezhibnost postavljenih objektov zagotavljamo z nenehnim preverjanjem in vzdrževanjem visokega nivoja kakovosti. To potrjujejo tudi pridobljeni certifikati, ki zadovoljujejo vse EU direktive in standarde.

CERTIFIKATI

V zvezi z evidentiranjem in standardiziranjem trdot lesa je bil pridobljen certifikat za masivni konstrukcijski les za stavbe in mostove – CE (SIST EN 14081-1: 2006 + A1: 2011). Med drugim nam ta certifikat dovoljuje prodajo naših produktov v vse države Evropske unije.

Lesotekine lesene hiše so pretežno narejene iz slovenskega lesa, pogosto sekanega v koroških gozdovih. Slovenski gozdovi in gospodarjenje z njimi v svetu že leta veljajo kot primer dobre prakse. Lastnik Lesoteka hiš in hkrati dobavitelj lesa podjetje GG Slovenj Gradec si je v več kot 65-letni zgodovini nabralo veliko izkušenj in znanja o dobrem gospodarjenju z gozdovi. Tako smo skupaj pridobili certifikat – znak odgovornega upravljanja z gozdovi, ki ga izdaja Forest Stewardship Council.