fbpx

Lesene hiše in cena izdelave

LESENE HIŠE IN CENA IZDELAVE

OD ČESA JE ODVISNA CENA LESENE HIŠE?

Pri izdelavi lesene hiše cena variira v osnovi že pri sistemu masivnih sten, za katerega se odločimo. CLT masivne lesene stene predstavljajo odlično razmerje med količino vgrajenega lesa, energetsko učinkovitostjo, arhitekturno svobodo ter ceno. Cenik lesenih hiš, katalog tipskih hiš, načrte hiš in druge informacije si lahko ogledate in prenesete s klikom na spodnje povezave.

Lesene hiše in cena, faze izgradnje, vgrajene komponente ter oprema

Na strani CLT masivne lesene hiše cena izdelave vam predstavljamo tipske lesene hiše, cene, tlorise, razporeditve prostorov ter neto površine. V katalogih in drugih zanimivih publikacijah, ki smo jih za vas pripravili si lahko ogledate tudi kakšne so faze izgradnje lesene hiše v katerih lahko hišo prevzamete ali pa izčrpno publikacijo o vseh prednostih masivne lesene hiše, ter pozitivnih učinkih na bivalno ugodje ter zdravo bivanje v njih. Oglejte si predstavitveno brošuro stenskega sestava CLT, vse bolj popularnega načina gradnje montažne lesene hiše.

Vse tipske Lesoteka hiše so vam v PDF formatu na voljo v velikem katalogih tipskih hiš. Prenesite si katerega od številnih katalogov s klikom na eno od spodnjih slik.

Zaradi nestanovitnih cen surovin in komponent na trgu, ki s so informativne cene tipskih hiš lahko zavajajoče, zato smo možnost prenosa cenika trenutno onemogočili.