fbpx

Referenčne in tipske brunarice

REFERENČNE IN TIPSKE BRUNARICE

LESENE HIŠE IZ PRAVLJICE.


Tipske brunarice in referenčne lesene hiše. Takšne kot jih postavljamo v Lesoteka hiše. Z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim znanjem, ki smo ga pridobili od izkušenih in predanih ljudi, ki so lesene brunarice gradili vse svoje življenje. Oglejte si lesene brunarice, ki smo jih postavili do sedaj. Spremljajte nas redno, saj seznam ves čas dopolnjujemo.

Spoštovani izvajalec, Lesoteka hiše!

Od nekdaj je v najinih sanjah tlela ideja o gradnji vikenda. Zadnjih nekaj let sva se z ženo sprva postransko ukvarjala z njo. Obiskovala sva sejme, kontaktirala izvajalce, nato pa naju je naključje pripeljalo na Kope, kjer sva uzrla…

PREBERI VEČ >>

…Lesotekin objekt, ki krasi Kope in daje zavetje smučarjem. Vedela sva, da bi to znalo biti to. Še isti dan sem kontaktiral Lesoteka Hiše in ni minilo dolgo, ko so me kontaktirali.

Takrat se je začelo. Sledila so odprta dogovarjanja, načrtovanje in realizacija. Dobro smo se spoznali in gradili skupno pot na zaupanju. O Lesoteki in njenih zaposlenih pa lahko strnem naslednje: strokovno pomlajeno podjetje, željno iskanja sanj in željno pomagati drugim iskati svoje, prilagodljivo in predvsem se ažurno odzivajo na težave, če nastopijo pri gradnji objekta.

Kar mi je najbolj seglo v srce, je zaupanje med izvajalcem in naročnikom, ki se razraste v prijateljstvo. Niso hladno in neosebno podjetje, ki z zadnjim zabitim žebljem in zadnjim centom pozabijo na skupno sodelovanje.

Lesoteki,njenemu kapitanu in vsem zaposlenim želim samozavestno plovbo, obilo uspehov, toplo in mehko srce in naj še naprej gojijo pristen domačen vtis, ki ga naročniki svojih hišic, vikendov zagotovo cenimo.

Vse dobro in lep pozdrav!

Marko NovakKupec Lesoteka hiše

Tipske lesene brunarice

Tipska brunarica Artenova 156

Artenova 156 je v osnovi nizkoenergijska lesena brunarica. Na voljo je mnogo stenskih sestavov, faz izvedbe in njihovih kombinacij.

TIP GRADNJE

LESENA BRUNARICA

NETO POVRŠINA

156,40 m2

ZUNANJE MERE

12,00 m x 8,61 m

U – ZUNANJE STENE

0,18 W/m2K

CENA KONSTRUKCIJE

56.330,00 EUR z DDV

ARHITEKTURA

ATELJE ARTENOVA

Tipska brunarica ARH DEKO 134

Zasnova hiše povzema tradicionalne oblike in razmerja, ki jih nadgrajuje z novimi elementi in koncepti. Vzpostavljen je dialog s kulturno dediščino.

TIP GRADNJE

LESENA BRUNARICA

NETO POVRŠINA

133,90 m2

ZUNANJE MERE

11,50 m x 8,00 m

U – ZUNANJE STENE

0,18 W/m2K

CENA KONSTRUKCIJE

53.600,00 EUR z DDV

ARHITEKTURA

ARH DEKO