fbpx

Poslanstvo in vizija podjetja Lesoteka

LESOTEKA HIŠE

MISIJA IN VIZIJA

Vizija družbe je postati vodilna družba na področju lesene masivne gradnje v Sloveniji, z prodajno mrežo na bližnjih trgih v Avstriji, Nemčiji, Švici in na Hrvaškem.

LESOTEKA
HIŠE
POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je prispevanje k boljši kakovosti življenja v družbenem in naravnem okolju. Socialno in finančno varno podjetje za zaposlene, kupce, dobavitelje ter ostale poslovne subjekte. Zaposleni v podjetju so strokovni in motivirani, saj lahko le tako dobro služijo kupcu oziroma uporabniku. Temeljni cilj poslovanja je, da s sposobnostjo in znanjem ljudi doseže zadovoljiv dobiček, zaposleni v družbi pa zadovoljivo plačilo za opravljeno delo.

LESOTEKA
HIŠE
VIZIJA

“Podjetje Lesoteka hiša prihaja iz najbolj gozdnate regije v Sloveniji, kjer “koroška” smreka zagotavlja, da je v vaši hiši vgrajen najkakovostnejši les. Zato ni nenavadno, da je vizija podjetja Lesoteka hiše postati vodilno podjetje pri izgradnji lesenih masivnih objektov v Sloveniji, s prodajo pri nas in v sosednjih državah.

Je gozd. Je les. Je hiša. Kupcu ponujamo edinstveno možnost, da spremlja razvoj svoje hiše od rastišča dreves in vse do zaključevanja detajlov njegove lesene hiše. Kupcu zagotavljamo individualni, osebni pristop ter prilagodljivost njegovim potrebam in željam. Strokovnost in kvaliteto izvedbe smo dokazali z izgradnjo naše prve pasivne hiše iz masivnega lesa…

… Lesena masivna gradnja nudi uporabniku največjo kakovost bivanja, saj les s svojim vonjem, strukturo in barvo pozitivno vpliva na človekovo počutje. Znano je, da imajo ljudje v leseni hiši boljši spanec, so bolj zbrani in pomirjeni. Poleg tega je lesena gradnja tiha, čista ter hitra in kot takšna najmanj obremenjujoča za okolje. Na prvi pogled se zdi lesena gradnja dražja, a največji prihranki se pokažejo v fazi uporabe, kjer so stroški obratovanja tako grajene hiše zelo nizki. Prav tako je treba upoštevati, da pri istih zunanjih gabaritih hiše pridobimo v leseni masivni hišo večjo uporabno kvadraturo.

Vse hitrejši način življenja in zviševanje cen predvsem kakovostnih izdelkov in storitev so v nas prebudile nove vrednote, kot so ekonomičnost in kakovost, tudi kakovost bivanja. To je ravno to, kar združuje lesena masivna gradnja, zato nas ne preseneča, da vas je vedno več takšnih, ki po takšnih hišah povprašujete. Tako v Sloveniji kot v tujini.”

Žan Pritržnik
Direktor Lesoteka hiše