fbpx

Partnerji v leseni gradnji

NAŠI PARTNERJI

V LESENI GRADNJI

Pri leseni gradnji Lesoteka hiše zvesto sledimo svojim viziji in ciljem. To so uporaba naravnih materialov v največji možni meri, skrb za nizek ogljični odtis in minimalen vpliv na okolje ter trajnostna naravnanost pri gradnji. Pri delu sodelujemo s številnimi organizacijami in podjetji, s katerimi si delimo poglede ter vrednote in s katerimi sooblikujemo sodobni bivanjski prostor in doprinašamo k razvoju kakovostne lesene gradnje na slovenskem in širše.

OHS | Odprte hiše Slovenije


Odprte hiše Slovenije (OHS) je največji slovenski arhitekturni festival, ki ponuja brezplačne vodene oglede najboljše slovenske arhitekture in prostorskih ureditev. Vsako leto je v programu predstavljenih 100 najboljših projektov, ki jih izbere strokovna žirija.
Vsi objekti in ureditve so predstavljeni na spletnem portalu www.odprtehiseslovenije.org, kjer si jih lahko ogledate, stopite v stik z arhitekti in strokovnjaki in dobite prave ideje iz prve roke. Dokazano je, da nam dobra arhitektura izboljšuje življenje. Obiščite nas!

Pillar d.o.o.


Podjetje za arhitekturo, PILLAR d.o.o. se ukvarja predvsem s premišljeno stanovanjsko gradnjo in raziskovanjem novih konceptov bivanja in arhitekturnih rešitev. Izkušnje, reference in znanje obsegajo predvsem gradnjo lesenih, modularnih enodružinskih hiš pod skupno blagovno znamko MODEKO. Poleg arhitekture po meri naročnika podjetje izdeluje vso potrebno projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja, vključno s projektantskim nadzorom in svetovanjem.

+386 (0)1 787 63 44   |   info@pillar.si   |   www.pillar.si

Lesoteka IP d.o.o.


Lesoteka IP doo, podjetje za delo in usposabljanje invalidov, se ukvarja s predelavo lesa v embalažno blago (palete,zaboji) in z njim oskrbuje različna znana podjetja.
Ukvarjamo se s sušenjem rezanega lesa in termično obdelavo, na energetskem področju pa zalagamo ustanove z energenti.

+386 (0)2 88 39 502   |   info@lesoteka.si   |   www.lesoteka.si

Lesoteka trgovine d.o.o.


Lesoteka trgovine je podjetje za prodajo ter promocijo rabe slovenskega lesa, prodajo delovnih in zaščitnih oblačil ter zaščitne opreme ter prodajo orodja znamke Husqvarna za delo v gozdu, urejanje zelenih površin in delo okrog hiše. Tako za hobi mojstre kot profesionalce. Obiščite eno od prodajaln v Levcu, Slovenj Gradcu ter Radljah ob Dravi ali vedno bolj obiskano spletno trgovino www.lesoteka-trgovine.si!

+386 041 22 84 50   |   info@lesoteka-trgovine.si   |   www.lesoteka-trgovine.si

Lesoteka d.o.o.


Vizija skupine podjetij pod okriljem Lesoteka d.o.o. je vzpostavitev povezav med gozdarstvom, lesno in drugimi industrijami ter postati odlično podjetje na področju pridobivanja lesa iz gozda, tehnološko sodobno podjetje na področju primarne predelave lesa ter zgled in primer dobre prakse trajnostnega upravljanja z gozdovi ter sonaravne in nizkoogljične predelave lesa v pol-produkte in produkte. Slogan skupine “Od gozda do hiše” zajema področja delovanja od odkupa lesa do žagarskih storitev, proizvodnjo energentov iz lesene biomase in izgradnjo objektov iz lesenih masivnih konstrukcij.

+386 (0)2 88 39 502   |   info@lesoteka.si   |   www.lesoteka.si

Lesoteka hiše podpirajo tudi